Notes viatgeres Premio Dardos

Published on novembre 26th, 2012 | by companysdeviatge

6

(Español) Premios entre blogueros viajeros

Aquest article no està disponible en català.

Tags: , ,


About the Author

companysdeviatge

Bloc de viatges de Susanna Rodríguez Rafí (periodista de viatges) i Jordi Bosch Díez (traductor i guionista). Blog de viajes de Susanna Rodríguez Rafí (periodista de viajes) y Jordi Bosch Díez (traductor y guionista).6 Responses to (Español) Premios entre blogueros viajeros

 1. Enhorabona pel vostre blog! No he volgut deixar passar l’oportunitat per a enviar-vos també el meu reconeixement… http://apuntsdeviatge.blogspot.com.es/2012/12/premi-dardos-per-lapunts-de-viatge.html Enhorabona!

  • Moltes gràcies, Jordi!! Encantats de rebre el premi d’un viatger i blocaire com tu. A més, ens has fet descobrir alguns blocs de viatges que no coneixíem.

 2. Hola sóc l’Eduard de El Bloc dels Viatges, Moltes gràcies per la menció !!! i em sembla que tenim una certa connexió telepàtica perquè…. http://blocdeviatges.blogspot.com.es/2012/11/premi-dardos-per-el-bloc-dels-viatges.html Moltes felicitats !!!!

  • Hola Eduard! Sí, ho acabem de llegir 🙂 Moltes gràcies per la nominació, per ser pioner a donar a conèixer blocaires de viatges en català i per la teva llarga i constant trajectòria en el món dels blocs.

 3. Gràcies parella per la descripció tan tan…no sabem què dir! Felicitats per ambdós premis!
  Seguirem amb atenció les vostres aventures a Nova Zelanda! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • Idioma

 • Escriu el teu correu electrònic per rebre els nous posts per email / Escribe tu correo electrónico para recibir los nuevos posts por email.

 • Llibre publicat / Libro publicado

  Portades Llibre Nova Zelanda CAT i ES
 • Socis / Socios

 • Col·laborem amb / Colaboramos con:

 • Top Posts


Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies